Ko smo

Ko smo

Kompanija COMING - Computer Engineering d.o.o. osnovana je 1991. godine sa ciljem da kreira, razvija, implementira, prodaje i pruža usluge podrške IT sistema, kako bi izašla u susret potrebama i zahtevima klijenata i tržišta.
COMING danas ima 44 zaposlena među kojima su većina inženjeri elektrotehnike, sertifikovani predavači, kao i vrsni tehničari. Oblast delatnosti pokriva:

Coming: Ko smo

Visok nivo edukacije zaposlenih, kao i prihvatanje novih tehnologija na mestu i u vreme njihovog nastanka omogućili su nam da nas iza sebe imamo preko 1000 referentnih projekata u zemlji i inostranstvu. 

Naše ciljno tržište su pretežno industrijski, javni, državni, finansijski sektor i svi oni koji imaju potrebu za IT projektima. Kompanija obezbeđuje vrhunska rešenja za poslovne sisteme, obuku IT osoblja za klijente, kompletnu instalaciju i sveobuhvatnu podršku.

U skladu sa definisanim projektom, kreiranim od strane klijenta ili našeg stručnog tima, COMING preuzima potpunu odgovornost za implementaciju projekta, sve dok se kompletan operativni sistem ne stavi u službu krajnjeg korisnika i izvrši neophodna obuka.

Kompletan proces implementacije projekta odvija se u sledećim koracima:

  • Analiza strategije poslovanja
  • Definisanje poslovnih potreba
  • Studija izvodljivosti
  • Projektovanje rešenja
  • Implementacija rešenja
  • Obuka IT osoblja
  • Održavanje u garantnom roku
  • Ugovor o podršci
  • Analiza rezultata projekta

Kao sistem integrator COMING je partner: HP, VMware, Microsoft, CISCO, ORACLE, IBM, Netapp, Symantec i ostalim vodećim svetskim proizvođačima IT opreme i softvera. Naši inženjeri su visoko obrazovani, obučavani na HP, VMware, Microsoft, CISCO i drugim relevantnim IT treninzima. Naši sertifikovani predavači obezbeđuju usluge obuke u Srbiji i inostranstvu.

Lista zadovoljnih klijenata koji nam poklanjaju poverenje iz godine u godinu govori o kvalitetu i posvećenosti našeg pristupa svakom pojedinačnom projektu.

 

Actavis  AIK  AirSerbia  Analysis  

BAT  BBC  Beotel  Erste

Eurobank  Fonlinder  Grawe  zelezara

CRH  DM  Drinsk-Limske  Dunavosiguranje  EMS  Hipol  

Hemofarm  ITM    KBC   Msk   Komercijalna  

Vladavojvodine   Kraft  Lion  MetalacGrupa Mona   rhmz         

NEkspres  NIs    Pestan    Polimark NBS

Procredit     Raiffeisen   RNIDS     rts   Shopgroup

SocieteGeneral  sks365 logo    Sluzbeni-glasnik  Sonet  Squadra  YU-PD

Tarkett  Telekom  TelekomSrpske  VIP  WienerStaedtischeLogo

 Quantum zitoprerada  Marlofarma  Foodland

 

 

Čitajte Business&IT časopis online

 Business IT1 1

 

1998 - 2016 © COMING - Computer Engineering